Wil je wel consistent zichtbaar zijn, maar heb je geen idee hoe? Of deel je wel regelmatig content op LinkedIn, maar heb je het idee dat je er veel meer uit kan halen? Ben je misschien nog bang voor de reactie van anderen? Dat ze je als spam ervaren.. Of dat ze straks denken ‘daar heb je haaaar/hem weer’. Zitten er überhaupt wel mensen op je content te wachten? Wees gerust, want met de juiste handvatten en succesfactoren is het onmogelijk om geen publiek op te bouwen en hen niet keer op keer te kunnen boeien. 

Ik heb een methode ontwikkeld waarmee je met gemak bepaalt wat je doelgroep interessant vindt. Zodat wat je deelt, ook echt is waar je doelgroep op zit te wachten. Leer dus de succesfactoren toepassen, maak storytelling eigen en weet dag in dag uit je ideale publiek te boeien, inspireren en aan te trekken!

"Deze training, die ik destijds bij jou heb gevolgd, daar heb ik nu jaren later nog steeds profijt van!"

Deelnemer in 2019

Wat je leert


  • Jezelf als sterk, professioneel merk neerzetten.


  • Snappen hoe content en storytelling voor jou werkt op LinkedIn.


  • Opvallen bij de juiste (via-via) klanten


  • Het goed DOEN in plaats van oneindig broeden


  • Goede strategie voor impact en klantenbinding"Britt brengt focus aan door jezelf te laten ontdekken waar je moet zijn, en voor wie je er moet zijn vanuit jouw unieke plek in de markt. Haar Succesfactoren helpen je vervolgens om ernaar te handelen in de boodschappen die je afgeeft op LinkedIn. Dat levert serieus werk op en allerlei nieuwe contacten uit mijn doelgroep die 'als vanzelf' op mij afkomen. Ook na de samenwerking houdt ze een oogje in het zeil, wat maakt dat ik op koers blijf. Het is de investering in mijzelf en mijn business meer dan waard geweest. Thanx Britt!"

Bart Koster

"Door de training van Britt voelde ik me gesterkt om daadwerkelijk te gaan posten, en aan de 'wereld' mijn waarde te tonen. Dat wens ik iedereen toe. Een echte aanrader dus."

Barbara van Riel

"Ik vind het altijd interessant om meer te leren over online marketing en copywriting. Britt kent de geheimen van LinkedIn en weet hoe je content maakt die past bij dit medium. Haar workshop was persoonlijk en praktisch. Ik werd onlangs benaderd door een nieuwe opdrachtgever voor het geven van schrijfworkshops. Een van de redenen dat ze met mij in gesprek wilde, waren mijn leuke LinkedInposts. De workshop van Britt heeft daar zeker een rol in gespeeld."

Marlies Dinjens

Consistent zichtbaar


Aan onderwerpen is vaak ook geen gebrek, maar wát je nu concreet kan posten dat past bij LinkedIn, je ideale publiek en bij jezelf? Het allerliefst interessante, authentieke content dat relevant en actueel is. En stiekem natuurlijk ook dat het wordt gewaardeerd, iemand raakt en verkoopt. 


Gewoon doen is dan vaak het advies wat je hoort. Zeker waarheid als een koe, maar zonder strategische keuzes die richting bieden en handige handvatten (wat werkt?) die je zichtbaarheid effectief maken, kan het best lastig zijn om uit die twijfelmodus te komen. Deze training en Britt haar begeleiding helpt je bij die keuzes, zodat je met succes structureel op die publicatieknop (blijft!) drukken.

Waarom krachtig zichtbaar worden?


Structureel zichtbaar zijn op LinkedIn was een aantal jaar geleden in mijn ogen nog niet ‘nodig’. Ik behoorde tot de categorie: kijken, scrollen, maar niet reageren en zelf inspirerende bijdragen en artikelen delen. Tot ik een bedrijf startte, mijn ambities wilde waarmaken en dacht; ze kunnen alleen voor je kiezen als ze je ook daadwerkelijk kénnen!

Ik weet inmiddels hoe je ervoor zorgt dat je inhoud deelt die niet alleen vermakend is, maar ook echt binnenkomt. Die je deskundigheid weerspiegelt. Zodat de juiste mensen denken ‘naar haar wil ik toegaan’. Mensen die je regelmatig spreekt, maar ook mensen die je tot vandaag niet of nauwelijks kent.  

Mijn bedrijf is gegroeid met werk en klanten waar mijn plezier en expertise 100% tot z’n recht komt. Mijn netwerk is zo warm, dat ik zelf niet alleen de juiste mensen weet aan te trekken, maar mijn expertise ook door anderen (en zelfs onbekenden!) met gemak wordt doorverteld. Dat blijft bijzonder.

LinkedIn was en is (!) daarin een onmisbare schakel. Het is nog steeds het nr. 1 zakelijke social media platform, waar je gratis (!) binnen enkele uren duizenden mensen kunt bereiken. Of juist dat kleine groepje. Net wat je wil!Over Britt


Inmiddels heb ik meer dan 175 ondernemers begeleid in opvallen op LinkedIn met de juiste content. Met mijn handvatten leren zij zichzelf ijzersterk verwoorden met als resultaat groei in naamsbekendheid, impact maken en klanten aantrekken. Ik beschik over ruim 8 jaar communicatie en marketingervaring en mijn werkwijze slaat ook wel op Doen wat je zelf verkondigt. Oftewel: practice what you preach. Ruim 97% van mijn klanten komen uit LinkedIn. Het maakt dat ik het algoritme van LinkedIn door en door ken en weet hoe het is om dagelijks tien duizenden mensen te bereiken, te inspireren en aan te trekken. En dat ik weet hoe het is om met je snufferd je kennis en denkwijze de wereld in te gooien. Ik heb er nog nooit een seconde spijt van gehad.